Personligt meddelande i choklad

Du Kan nu skriva alla dina
meddelanden i choklad.

börja härifrån

Alla hjärtans dag present till flickvän

Behöver du tips på en alla hjärtans dag present till din flickvän? Det första självklara valet är såklart vår mumsigt goda choklad! Men om du vill ha mer tips på alla hjärtans dag presenter - så får du inte ett tips, utan hela 12 tips på en alla hjärtans dag present till din flickvän:

Artiklar 1 till 36 av totalt 37

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
2

Artiklar 1 till 36 av totalt 37

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
2
alla hjärtans dag present till flickvän

Minimal Price: kr 139,00 139

Alla hjärtans dag present till flickvän tips

Bland det värsta en kille kan göra är att glömma bort att 14 februari varje år är en otroligt stor dag. Alla hjärtans dag. Dagen då du vill visa din flickvän hur mycket hon betyder för dig. Vad ska du då köpa i present till din flickvän på alla hjärtans dag för att visa precis vad du känner? Kanske har du och din flickvän varit tillsammans ett tag och du behöver ett nytt, bra tips på vad du kan köpa som alla hjärtans dag present till din flickvän. Ett mycket bra tips är att ge henne ett personligt meddelande som är skrivet i choklad. Du väljer själv meddelandet, så försök att komma på något riktigt bra som du vet att hon kommer att uppskatta. En sak är säker och det är att hon kommer att minnas detta för all framtid och du kommer att framstå som den bästa, mest omtänksamma pojkvännen i världen. Hon får inte bara ett personligt meddelande som du har valt, hon får även en ask med underbart god choklad. Inte illa - som ett kort och en chokladask i ett! En fantastiskt bra alla hjärtans dag present till din flickvän.


| Alla hjärtans dag present |

Köp kläder: Vilka kläder brukar din flickvän oftast bära? Tjuvkika i hennes garderob för att få en uppfattning om hennes klädsmak. Kanske har hon en topp som hon älskar? Kanske har hon en favoritfärg på kläderna som hon alltid bär? Ta reda på det och bege dig sedan ut på en shoppingrunda!

 

Köp rosor: En simpel men alltid lika effektiv present är att köpa en bukett röda rosor som alla hjärtans dag present till din flickvän. Låt rosorna sprida sensuell upplyftande god doft i hemmet och utstråla kärleksfull passion med sin röda färg.

 

Köp parfym: Har du undrat varför din flickvän ibland luktar så gott? Då får du ta reda på vilken parfym hon använder. När du vet det, är det bara att bege sig ut på parfymshopping.

 

Ta en klass: Har din flickvän någon särskild hobby eller något kreativt hon velat prova på? Skulptera, måla, dansa - det finns massor av roliga klasser där ni tillsammans får en möjlighet att lära er något nytt.

 

Återupplev er första dejt: Minns du hur din och din flickväns första dejt var? Återupplev känslan av er första dejt på platsen där ni första gången dejtade. Om det var en speciell restaurang, boka ett bort där. Om det var på ett speciellt fik, gå dit. Det blir säkerligen många kärleksfulla minnen och sensuella känslor som flammar upp igen.

 

Skriv en dikt / läs en dikt: Romantik genom ord. Skriv en kärleksfull dikt och släpp lös dina kärleksfulla känslor genom det skrivna ordet. Din flickvän kommer säkert att smälta när hon läser dikten. Eller så kan du ta hennes hand och återberätta en känd kärleksdikt i sann Shakespeare anda.

 

Gå på teater eller konstmuseum: Det är aldrig fel att berika sig kulturellt - speciellt tillsammans med din käresta. Bjud ut din flickvän på teater eller ta en rundvandring på ett konstmuseum.

 

Titta på romantiska filmer: Om det är något tjejer gillar så är det att slukas av romantiska filmer. Komedi eller drama. Välj ut några klassiska romantiska filmer och mys tillsammans i soffan. Några tips är: Dirty Dancing, Pretty Woman och Titanic.

 

Boka en SPA weekend: Massage, pool, ansiktsbehandling med mer. Bege dig tillsammans med din flickvän till ett SPA över en weekend och slappna av på bästa möjliga sätt.

 

Laga en romantisk middag: Brukar din flickvän laga mat för dig? Nu är det din tur att visa kokkonsterna i köket som en riktig matador och bjuda på något gott. Till exempel kladdkaka, pasta med köttbullar i tomatsås eller Tonfiskfilé.

 

Ta en road trip: En road trip är ett perfekt sätt för dig och din flickvän att komma bort och studera omgivningen medan ni kan tala om allt mellan himmel och jord.

 

Spela minigolf eller bowling: Tala kroppspråk och rör på er genom att spela minigolf eller bowling.

 

 

Slutligen, vad kan vara mer romantiskt än att fria till din flickvän på alla hjärtans dag? Det måste väl bara den bästa alla hjärtans dag presenten till din flickvän i den sanna kärlekens tecken. Men självklart är vår goda choklad lika bra att bjuda som en alla hjärtans dag present till din flickvän.